dimecres, 1 de febrer del 2017

L'ANGELETA FERRER RECLAMA LES DUES LÍNIES (m1tv)



L'Angeleta Ferrer reclama les dues línies: La decisió presa pel Departament d'Ensenyament de reduir a una sola línia la nova escola de l'Angeleta Ferrer no ha agradat ni a Ajuntament ni a la propia AMPA. De fet, des de la comunitat educativa de l'Angeleta Ferrer s'assegura que a l'emplaçament on se situa el seu nou equipament és una zona on no hi ha oferta d'escola pública i que, per tant, consideren necessaria la possibilitat d'inaugurar l'escola directament amb dues línies. Des de l'Ajuntament de Mataró es posicionen en la mateixa postura que l'escola, fet que des de l'AMPA valoren molt positivament.

 De cara al proper mes de març estan previstes les Jornades de Portes Obertes als centres educatius. L'Angeleta Ferrer les farà el proper dia 14 del mateix mes de març, dia en què està prevista la finalització de les obres del nou equipament. Aquesta Jornada es farà, doncs, des del Centre Cívic Cabot i Barba i des de l'AMPA esperen que la demanda sigui alta per justificar, així també, la segona línia.

 Des de l'AMPA de l'Angeleta Ferrer es demana que el Departament sigui valent per enfrontar la situació i es lamenta que s'hagi projectat una escola per a dues línies i que entri en funcionament amb mig edifici buit. Ells mateixos asseguren que és injust per la ciutat de Mataró i que esperen augmentar la demanda amb el projecte educatiu del centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada